2020. január 23-án rendeztük meg az első Axing Energetikai Konferenciát. A rendezvényen nagy érdeklődés mellett az auditokkal és szakreferensi kötelezettségekkel kapcsolatos előadások hangzottak el, valamint jogszabályi aktualitásokról is szó volt.

A konferenciát követő napon lépett hatályba a telepítendő almérőkről szóló MEKH rendelet, amelyről Baráth Géza tartott részletes ismertetőt.

Ezen kívül a konferencia érintette a TAO auditokkal kapcsolatos adózási kérdéseket, amelyről Topánka Zsolt (PWC Magyarország) beszélt, a gyakorlati tapasztalatokról pedig Kovács Ferenc, az Axing Kft értékesítési vezetője számolt be.

Fontosnak tartjuk az energetikai monitoring rendszerek telepítését és az energiafogyasztás folyamatos nyomonkövetését, ennek lehetőségeit az Axing Kft ügyvezetője, Tatár Dénes prezentálta.Az elhangzott előadások minden résztvevő számára hasznos információkkal szolgáltak.

A résztvevők felől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, amelyek megerősítettek minket abban, hogy következő évben is megrendezzük az energetikai témájú konferenciánkat.