Energia beszerzés, versenyeztetés

Földgáz és villamos energia beszerzés szolgáltatásunkkal Ön a vállalata számára legkedvezőbb paramétereket tartalmazó energia kereskedelmi szerződést kötheti. A szerződéses feltételek meghatározásában is számíthat ránk, ezt a legnagyobb gondossággal, az Ön igényeit és a legalacsonyabb költségeket szem előtt tartva segítünk meghatározni.

Saját elektronikus tendereztetési felülettel rendelkezünk, ahol Ön nyomon követheti a teljes versenyeztetési folyamatot a tender kiírásától kezdve, a nyitóajánlatok beérkezésén át az árlejtéses szakasz lezárultáig. Több éves piaci tapasztalatunknak köszönhetően Ügyfeleink évről-évre a legnagyobb elégedettséggel írják alá kereskedelmi szerződéseiket.

TRABI

(= transparent bidding)

A transzparens energia beszerzést támogató szoftverünk. Kiváló informatikai alapokkal, jól átgondolt adatstruktúrával készült, az energia piaci igényeket, helyzeteket szem előtt tartva, de generalista módon tervezve. Így egyedülállóan a kiskereskedelmi energiapiacon minden lehetséges jelenlegi és jövőbeli kereskedelmi helyzet könnyedén kezelhető vele. Legyen az bármilyen többtényezős, speciális opciós, portfóliós igény vagy ezek kombinációja.

Kifejezetten büszkék vagyunk rá, hogy az általunk implementált elektronikus versenyeztetési eljárási rend és speciális módszereink nem csak az ügyfeleink, hanem a versenyző energiakereskedők  által is respektáltan korrekt, transzparens.

Ügyfeleink és a kereskedők részére a rendszer itt érhető el: